• ATECO

    ATECO

    O casa ideala, departe de casa.

Serviciile noastre:

Rezidenta permanenta

Rezidenta permanenta

Caminul Ateco va pune la dispozitie posibilitatea asigurarii rezidentei permanente. Aceasta presupune ca rezidentul sa petreaca minim o luna in centrul nostru. Veti beneficia de urmatoarele servicii de baza: Asigurarea si servirea mesei - 3 mese principale si 2 gustari; Meniu personalizat adaptat nevoilor fiecarui resident; Servicii medicale; Servicii de ingrijire personala; Activitati de socializare si petrecerea timpului liber; Mai multe detalii in pagina "Tarife" sau la telefon ori e-mail.

Rezidenta temporara

Rezidenta temporara

Vrei sa pleci in concediu? Nu are cine sa iti supravegheze parintii ori bunicii? Rezidenta Ateco este alegerea perfecta ! In cazul in care doriti sa avem grija de cei dragi voua pe perioada concediului sau cu alte imprejurari, va punem la dispozitie un pachet de servicii adaptat nevoilor d/voastra. Perioada de asistenta este cuprinsa intre 5 si 20 de zile insa poate fi prelungita cu acordul partilor la solicitarea beneficiarilor. Mai multe detalii in pagina "Tarife" sau la telefon ori e-mail.

Spatiu si dotari

Spatiu si dotari

Caminul “Ateco Residence” dispune de un total de 26 dormitoare spatioase, fiecare masurand 20 de metri patrati, urmand a fi ocupate de maximum 2 rezidenti. Fiecare dormitor beneficiaza de grup sanitar propriu, TV, aer conditionat, frigider, dulap, spatiu de depozitare individual, terasa. Deasemenea, centrul noastru dispune de Cabinet medical Terasa acoperita pentru petrecerea timpului liber, acces internet, acces telefon, sistem de supraveghere 24/24 – 7/7, sala de mese spatioasa – 70 mp, spalatorie, calcatorie, parcare amenajata.


Caminul Ateco

Aici, principiile pe care le urmam nu sunt doar vorbe ci garantii.

Aici, noi:

Conservam demnitatea

Conservam demnitatea

Cultivam spiritul liber

Cultivam spiritul liber

Sarbatorim individualitatea

Sarbatorim individualitatea

Dezvoltam libertatea de alegere

Dezvoltam libertatea de alegere

Incurajam independenta

Incurajam independenta

Implicam familia si prietenii

Implicam familia si prietenii